Grilovaný kapor s jablkami
2018-04-12- komentárov
- Kategórie: Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby sladkovodné
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 10 min.
- Celkový čas : 10 min.
Popis
Grilovaný kapor s jablkami. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, maslom alebo pečivom.
Ingrediencie
- 4 ks porcie kapra
- 1 ks stredne veľké jabĺčko
- 20-30 g masla
- soľ
- biele korenie
- olej
Postup
Krok 1
Kapra očisteného a zbaveného kostí, osoleného, okoreneného a pokvapkaného olejom položíme na olejom potretý alobal a zabalíme.
Krok 2
Necháme prudko opiecť na rošte a po 5 - 7 minútach rozbalíme, pridáme nakrájane jabĺčko, zabalíme a necháme dôjsť.
Krok 3
Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, maslom alebo pečivom.