Pečený sumec

2018-03-10
  • Pečený sumec

Popis

Pečený sumec na prírodný spôsob je vynikajúci s opekanými zemiakmi alebo zemiakovou kašou. Po dopečení môžme pokvapkať citrónovou šťavou

Ingrediencie

  • 800 g sumca
  • soľ
  • 60 g masti.

Postup

Krok 1

Očistného sumca pokrájame na porcie, osolíme, poprášime múkou, dáme do vymasteného pekáča, prikryjeme a pečieme v rúre.

Krok 2

Pred dopečením sumca odkryjeme. Podávame s opekanými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 736
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

737

Podobné recepty:
  • Pečenáče - nakladané plevelné ryby

    Pečenáče - nakladané plevelné ryby

  • Platesa na vinársky spôsob

    Platesa na vinársky spôsob

  • Pstruh na španielsky spôsob

    Pstruh na španielsky spôsob