Granatiersky pochod I

2018-02-23

Popis

Granatiersky pochod. Podávame s cviklovým alebo iným zeleninovým šalátom, pričom nezabúdame na vhodnosť voľby k hlavnej rastlinnej skupine.

Ingrediencie

  • 500 g zemiakov
  • balíček drobných bezvaječných cestovín (bezvaječné fliačky alebo iné drobné bezvaječné cestoviny dostať bežne v obchode)
  • 2 ks cibule
  • rastlinný olej
  • mletá červená paprika
  • soľ
  • nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Bezvaječné fliačky uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno, speníme na rozohriatom rastlinnom oleji a pridáme mletú červenú papriku. Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, pokrájame na malé kocky, vložíme k cibuľovému základu a premiešame s odkvapkanými fliačkami. Osolíme a dochutíme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame s cviklovým alebo iným zeleninovým šalátom, pričom nezabúdame na vhodnosť voľby k hlavnej rastlinnej skupine.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3485
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3486

Podobné recepty:
  • Nákyp zo zelenej fazuľky s ovsenými vločkami

    Nákyp zo zelenej fazuľky s ovsenými vločkami

  • Patizóny vyprážané v cestíčku

    Patizóny vyprážané v cestíčku

  • Polievka z čerstvého kapra

    Polievka z čerstvého kapra

kuk