Flambované langusty

2018-02-15

Popis

Flambované langusty. posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

Ingrediencie

  • 600 g langúst
  • 1 ks 1 cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 2 ks čili papričky
  • 1 dl brandy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 dl hustej rajčinovej omáčky pripravenej z čerstvých rajčín
  • petržlenovú vňať. Lístky koriandra

Postup

Krok 1

Do horúceho tuku vložíme živé langusty, posypeme ich nadrobno pokrájanou cibuľou, nahrubo pokrájaným cesnakom, nadrobno pokrájanými papričkami čili, nalejeme na to brandy (neprekáža, ak brandy bude horieť), osolíme, okoreníme, zalejeme čerstvo pripravenou rajčinovou omáčkou, posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 941
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

942

Podobné recepty:
  • Zapečené rybie filé so šampiňónmi

    Zapečené rybie filé so šampiňónmi

  • Vysmážaný lieň so syrom

    Vysmážaný lieň so syrom

  • Zapekaný pangas

    Zapekaný pangas