Flambované langusty

2018-02-15

Popis

Flambované langusty. posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

Ingrediencie

  • 600 g langúst
  • 1 ks 1 cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 2 ks čili papričky
  • 1 dl brandy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 dl hustej rajčinovej omáčky pripravenej z čerstvých rajčín
  • petržlenovú vňať. Lístky koriandra

Postup

Krok 1

Do horúceho tuku vložíme živé langusty, posypeme ich nadrobno pokrájanou cibuľou, nahrubo pokrájaným cesnakom, nadrobno pokrájanými papričkami čili, nalejeme na to brandy (neprekáža, ak brandy bude horieť), osolíme, okoreníme, zalejeme čerstvo pripravenou rajčinovou omáčkou, posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1163
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1164

Podobné recepty:
  • Diabolský kapor

    Diabolský kapor

  • Polievka z kapra na francúzsky spôsob

    Polievka z kapra na francúzsky spôsob

  • Pstruh plnený hubami

    Pstruh plnený hubami

kuk