Flambované langusty

2018-02-15

Popis

Flambované langusty. posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

Ingrediencie

  • 600 g langúst
  • 1 ks 1 cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 2 ks čili papričky
  • 1 dl brandy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 dl hustej rajčinovej omáčky pripravenej z čerstvých rajčín
  • petržlenovú vňať. Lístky koriandra

Postup

Krok 1

Do horúceho tuku vložíme živé langusty, posypeme ich nadrobno pokrájanou cibuľou, nahrubo pokrájaným cesnakom, nadrobno pokrájanými papričkami čili, nalejeme na to brandy (neprekáža, ak brandy bude horieť), osolíme, okoreníme, zalejeme čerstvo pripravenou rajčinovou omáčkou, posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1396
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1397

Podobné recepty:
  • Kapor na ukrajinský spôsob

    Kapor na ukrajinský spôsob

  • Ryba zapečená so špenátom

    Ryba zapečená so špenátom

  • Pulao podľa Lehotského

    Pulao podľa Lehotského

kuk