Flambované langusty

2018-02-15

Popis

Flambované langusty. posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

Ingrediencie

  • 600 g langúst
  • 1 ks 1 cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 2 ks čili papričky
  • 1 dl brandy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 dl hustej rajčinovej omáčky pripravenej z čerstvých rajčín
  • petržlenovú vňať. Lístky koriandra

Postup

Krok 1

Do horúceho tuku vložíme živé langusty, posypeme ich nadrobno pokrájanou cibuľou, nahrubo pokrájaným cesnakom, nadrobno pokrájanými papričkami čili, nalejeme na to brandy (neprekáža, ak brandy bude horieť), osolíme, okoreníme, zalejeme čerstvo pripravenou rajčinovou omáčkou, posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1209
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1210

Podobné recepty:
  • Treska s pórom a smotanovou omáčkou

    Treska s pórom a smotanovou omáčkou

  • Rybacia polievka s červeným vínom

    Rybacia polievka s červeným vínom

  • Krevety sú najlepšie na smotane s kolienkami

    Krevety sú najlepšie na smotane s kolienkami

kuk