Grilovaná špargľa v slanine

2018-03-19
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Grilovaná špargľa v slanine

Ingrediencie

  • 100 g čerstvej špargle
  • 50 g červenej reďkovky
  • olivový olej
  • 50 g údeného buku (oravská slanina)
  • Vegetu
  • cesnak
  • soľ
  • pór.

Postup

Krok 1

Zviazanú špargľu uvaríme v osolenej vode.

Krok 2

Po dva kúsky špargle zavinieme do tenkého plátku údeného boku a upevníme špáradlami.

Krok 3

Poukladáme na teflonovú panvicu bez tuku a opečieme tak, aby slanina zhnedla.

Krok 4

Reďkvičky pokrájame ozdobným spôsobom, vložíme na panvicu s horúcim olejom, podusíme, pridáme na tenké rezančeky pokrájaný pór, nadrobno pokrájaný cesnak a posypeme Vegetou, premiešame.

Krok 5

Špargľu poukladáme na tanier a posypeme udusenou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 805
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

806

Podobné recepty:
  • Plnený pór na paradajkách

    Plnený pór na paradajkách

  • Zeleninové karbonátky s mäsom

    Zeleninové karbonátky s mäsom

  • Zapekané baklažánové balíčky

    Zapekané baklažánové balíčky