Zabíjačková kapustnica

2018-03-10
  • Zabíjačková kapustnica

Popis

Máte doma zabíjačkové špeciality a chcete si uvariť niečo fakt dobré? Zabíjačková kapustnica je správna voľba.

Ingrediencie

  • 3 l odvaru z varenia mäsa
  • 1 kg kyslej kapusty
  • 10 g sušených húb
  • majorán
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • asi 600 g ochuteného klobásového mäsa.

Postup

Krok 1

Do odvaru z varenia mäsa dáme kyslú kapustu, sušené huby a varíme, až kým kapusta nezmäkne. Potom ochutíme majoránom a mletým čiernym korením, osolíme, zavaríme guľky z ochuteného klobásového mäsa a kapustnicu varíme, až kým sa guľky neuvaria (asi pol hodiny).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2424
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2425

Podobné recepty:
  • Cuketové placky plnené mäsom

    Cuketové placky plnené mäsom

  • Špargľa na taliansky spôsob

    Špargľa na taliansky spôsob

  • Zemiakový závin s údeným mäsom

    Zemiakový závin s údeným mäsom