Zabíjačková kapustnica
2018-03-10- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Popis
Máte doma zabíjačkové špeciality a chcete si uvariť niečo fakt dobré? Zabíjačková kapustnica je správna voľba.
Ingrediencie
- 3 l odvaru z varenia mäsa
- 1 kg kyslej kapusty
- 10 g sušených húb
- majorán
- mleté čierne korenie
- soľ
- asi 600 g ochuteného klobásového mäsa.
Postup
Krok 1
Do odvaru z varenia mäsa dáme kyslú kapustu, sušené huby a varíme, až kým kapusta nezmäkne. Potom ochutíme majoránom a mletým čiernym korením, osolíme, zavaríme guľky z ochuteného klobásového mäsa a kapustnicu varíme, až kým sa guľky neuvaria (asi pol hodiny).