Ražniči s tofu
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Sójové pokrmy
Ingrediencie
- 500 g bieleho Tofu, 500 g údeného Tofu, 350 g cibule, 200 g oleja, 250 g paprikových lúsk, 15 g sladkej mletej papriky, 20 g soli, 10 g rasce, 10 g mletého čierneho korenia, 5 g majoránky, 1200 g zemiakov, 200 g sójovej omáčky. (počet porcií: 10)
Postup
Krok 1
Zemiaky nakrájame na kolieska, posolíme, posypeme rascou. Biele Tofu nakrájame na štvorce, pokvapkáme sójovou omáčkou, necháme odležať. Na rovnaké štvorce nakrájame aj údené Tofu a papriku. Cibuľu nakrájame na kolieska. Biele Tofu posypeme z oboch strán mletou paprikou, korením a majoránkou. Suroviny striedavo napichujeme na špajdle. Polejeme olejom a zabalené do alobalu pečieme v rúre.