Tymian (dúška tymianová)

2016-04-28
  • Tymian (dúška tymianová)

    Ingrediencie

    • Vonia príjemne aromaticky, chutí ostro, korenisto a horkasto.

    Postup

    Krok 1

    Zvýrazňuje chuť polievok zo strukovín a zemiakových šalátov. Pridáva sa do mäsitých jedál, praženice, do mäsových plniek, k teľacine, baranine, bravčovine, ku zverine. Pôsobí proti nadúvaniu. Tymian patrí ku francúzskym koreninovým zmesiam, ktoré pozostávajú z bazalky, rozmarínu, tymianu, estragónu a majoránu, je to tzv. provensálska zmes.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (3 / 5)

    3 2 4353
    Ohodnoť tento recept

    2 ľudí hodnotilo recept

    4354

    Podobné recepty:
    • Arabský chlieb

      Arabský chlieb

    kuk