Nátierka rouille

2019-04-15
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Nátierka rouille je zaujimavá svojim zložením s príjemnou cesnakovou príchuťou.

Ingrediencie

  • 2 ks zemiaky uvarené v šupke
  • 4 strúčik cesnaku
  • 1 dl olivového oleja
  • 1/2 lyžička soli

Postup

Krok 1

Studené, ošúpané zemiaky najemno postrúhame, pridáme popučený cesnak, soľ a vymiešame. Tenkým pramienkom pridávame olivový olej a metličkou neustále miešame.

Krok 2

Podávame na opečených hriankach z bielej bagety k stredomorským polievkam.

 

Priemerné hodnotenie členov

(2 / 5)

2 1 1122
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1123

Podobné recepty:
  • Hubový šalát s majoránom,, rascou a petržlenovou vňaťou

    Hubový šalát s majoránom,, rascou a petržlenovou vňaťou

  • Kanelony (cannelloni) plnené zeleninou

    Kanelony (cannelloni) plnené zeleninou

  • Nátierka s vajcami a tofu

    Nátierka s vajcami a tofu

kuk