Plnené kuracie (morčacie) tašky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Plátok mäsa (podľa možnosti prsia), mleté čierne korenie, soľ, 2 plátky mäkkej salámy, kúsok póru, 1 lyžicu sterilizovaných šampiňónov, 1 lyžicu najemno nastrúhaného tvrdého syra (môže byť aj Niva, Hermelín), trochu hladkej múky, olej na opečenie, 1 plátok tvrdého syra.

Postup

Krok 1

Plátok mäsa naklepeme, okoreníme, osolíme, a na polovicu položíme plátok salámy, kúsok póru, šampiňóny a nastrúhaný syr. Preložíme, okraje zaklepeme, spojíme špáradlom a poprášime hladkou múkou. Vložíme na zohriaty olej, opečieme, podlejeme vodou a podusíme. Mäkké mäso rozložíme na plech, preložíme plátkom syra a v dobre vyhriatej rúre, alebo v grile, krátko zapečieme. Hotovú porciu obložíme zeleninou a podávame s varenými alebo zemiakovými hranolčekmi, prípadne s dusenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1431
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1432

Podobné recepty:
  • Kuracia ihla

    Kuracia ihla

  • Kurča s chorizom

    Kurča s chorizom

  • Pomarančové kura

    Pomarančové kura

kuk