Dusené teľacie mäso s ružičkovým kelom

2018-01-09

Popis

Dusené teľacie mäso s ružičkovým kelom

Ingrediencie

  • 400 g teľacieho mäsa
  • rastlinný tuk
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 strúčik cesnaku
  • 1 ks cibuľa
  • voda
  • 300 g ružičkového kelu
  • 50 g eidamského syra
  • dia kečup

Postup

Krok 1

Očistené a umyté mäso pokrájame, opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pridáme rozotretý cesnak a cibuľu posekanú nadrobno, opražíme a podlejeme horúcou vodou. Prikryjeme a udusíme. Osobitne uvaríme v osolenej vode ružičkový kel, scedíme ho, primiešame k mäkkému mäsu a zohrejeme. Nakoniec posypeme postrúhaným syrom a pokvapkáme dia kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1834
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1835

Podobné recepty:
  • Kelová polievka s hubami

    Kelová polievka s hubami

  • Rýnska roštenka

    Rýnska roštenka

  • Zapekaný kapor so šampiňónmi

    Zapekaný kapor so šampiňónmi

kuk