Baraní perkelt

2015-12-01

Popis

Recept na chutný perkelt, ktorý poznáte. Typická príloha sú cestoviny alebo zemiaky.

Ingrediencie

  • 2-3 ks cibule
  • 1 lyžica masti
  • 1 lyžica sladkej červenej papriky
  • 600 g baranieho mäsa
  • 100 g rajčiakov (alebo 1 lyžica rajčiakového pretlaku)
  • 2-3 ks papriky
  • soľ

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a mäso pokrájané na malé kocky. Dusíme vo vlastnej šťave, občas podlievame trochou vody. Keď je mäso polomäkké, pridáme olúpané pokrájané rajčiaky, papriky, soľ podľa potreby a spolu dodusíme.

Krok 2

Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 471
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

472

kuk