Karfiol na rímsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 50 g oleja, zelená petržlenová vňať, 1/2 l vývaru z masoxu, 2 väčšie karfioly, 20 g kečupu, 60 g strúhaného ementálu.

Postup

Krok 1

Na oleji zapeníme posekaný cesnak a pokrájanú petržlenovú vňať. Podlejeme vývarom z masoxu, pridáme očistený a na ružičky rozobratý karfiol, pridáme kečup a spolu dusíme do mäkka. Mäkký karfiol posypeme postrúhaným ementálom a podávame ešte teplé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2207
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2208

Podobné recepty:
  • Kuracie s cestovinami a syrom

    Kuracie s cestovinami a syrom

  • Šalát - zeleninový so smotanou

    Šalát - zeleninový so smotanou

  • Pštrosie závitky s chrenovou plnkou

    Pštrosie závitky s chrenovou plnkou

kuk