Karfiol na rímsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 50 g oleja, zelená petržlenová vňať, 1/2 l vývaru z masoxu, 2 väčšie karfioly, 20 g kečupu, 60 g strúhaného ementálu.

Postup

Krok 1

Na oleji zapeníme posekaný cesnak a pokrájanú petržlenovú vňať. Podlejeme vývarom z masoxu, pridáme očistený a na ružičky rozobratý karfiol, pridáme kečup a spolu dusíme do mäkka. Mäkký karfiol posypeme postrúhaným ementálom a podávame ešte teplé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2186
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2187

Podobné recepty:
  • Baklažán v syrovom ceste

    Baklažán v syrovom ceste

  • Morčacie prsia s brokolicou

    Morčacie prsia s brokolicou

  • Cestoviny s brokolicou

    Cestoviny s brokolicou

kuk