Grilovaný bravčový bôčik
2018-04-12- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Pečené a grilované mäso
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 10 min.
- Celkový čas : 10 min.
Popis
Grilovaný bravčový bôčik
Ingrediencie
- 1 kg chudého bravčového bôčika
- 1 ks cibuľu
- 1 ks bobkový list
- 1 lyžička 1soli
- 1 strúčik cesnaku
- 1 šálka 1 šálku piva
Postup
Krok 1
Bôčik varíme asi 1 hodinu v troche vody s rozštvrtenou cibuľou, soľou, bobkovým listom a cesnakom.
Krok 2
Mäso nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky, polievame pivom a grilujeme 5 minút po oboch stranách nad fóliou z alobalu, ktorú dáme na rošt aby na drevené uhlie resp. topné teleso netiekla šťava.