Grilovaný bravčový bôčik

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilovaný bravčový bôčik

Ingrediencie

  • 1 kg chudého bravčového bôčika
  • 1 ks cibuľu
  • 1 ks bobkový list
  • 1 lyžička 1soli
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 šálka 1 šálku piva

Postup

Krok 1

Bôčik varíme asi 1 hodinu v troche vody s rozštvrtenou cibuľou, soľou, bobkovým listom a cesnakom.

Krok 2

Mäso nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky, polievame pivom a grilujeme 5 minút po oboch stranách nad fóliou z alobalu, ktorú dáme na rošt aby na drevené uhlie resp. topné teleso netiekla šťava.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1810
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1811

Podobné recepty:
  • Lužická rascová pochúťka

    Lužická rascová pochúťka

  • Mäso s bazalkou

    Mäso s bazalkou

  • Holubki vešeľovo

    Holubki vešeľovo

kuk