Plnené kotlety

2015-09-29

Ingrediencie

  • 900 g bravčového karé, 100 g bravčovej pečene, 50 g údenej slaniny, 75 g sterilizovaných šampiňónov, 60 g oleja, 100 g cibule, čierne korenie, soľ, 1 vajce.

Postup

Krok 1

Karé nakrájame na hrubšie plátky a do každého urobíme nožom kapsu, posolíme, okoreníme. Na oleji a pokrájanej slanine speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na jemné rezance pokrájanú pečeň, šampiňóny, neskôr vajce a restujeme. Touto zmesou plníme karé a mäso opekáme pomaly pod pokrievkou. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a šalátmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 813
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

814

Podobné recepty:
  • Bavorský pekáč

    Bavorský pekáč

  • Chrenová hovädzia roláda

    Chrenová hovädzia roláda

  • Zapekané rezne

    Zapekané rezne

kuk