Obaľované vajcia

2003-12-01

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 100 g šunky alebo salámy, 4 menšie teľacie rezne, 1 vajce na obaľovanie, múku, strúhanku, tuk.

Postup

Krok 1

Vajcia varíme asi 5 minút, potom ich mierne naklepeme, necháme v studenej vode vychladnúť a olúpeme. Každé vajce zabalíme do plátku šunky alebo salámy, a do plátku teľacieho mäsa vyklepaného na tenko. Zabalené vajcia osolíme, obalíme v múke, rozšľahanom vajci, strúhanke a vypražíme. Podávame horúce so zemiakovou kašou. So zemiakovým šalátom podávame studené, prekrojené pozdĺžne na polovice, ozdobené reďkovkami a petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 726
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

727

Podobné recepty:
  • Zapekaná morská šťuka so špenátom

    Zapekaná morská šťuka so špenátom

  • Zemiaky na sucho

    Zemiaky na sucho

  • Samurajský šalát

    Samurajský šalát

kuk