Jahodový dezert

2004-06-28

Ingrediencie

  • 1 kg jahôd, 0,5 l mlieka, 1 žĺtok, 50 g masla, 1 vrecko vanilkového pudingu, 4 lyžice sladeného kondenzovaného mlieka.

Postup

Krok 1

Pudingový prášok a žĺtok rozmiešame v studenom mlieku a šľaháme na miernom ohni, od bodu varu varíme asi pol minúty. Potom pridáme kondenzované mlieko a maslo, dobre rozmiešame a keď sa maslo rozpustí, puding odstavíme a dáme čiastočne vychladnúť. Do kompótovej misky vložíme lyžicu pokrájaných jahôd a nalejeme na ne puding, do ktorého poukladáme jahody. Ešte pridáme puding a ozdobíme ho jahodou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 681
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

682

Podobné recepty:
  • Opražená slovenská ryža

    Opražená slovenská ryža

  • Kráľovská hubová polievka

    Kráľovská hubová polievka

  • Orientálne kura

    Orientálne kura

kuk