Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí

2018-03-10
  • Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí
  • Čas prípravy : 30 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 50 min.

Popis

Nie je nad domáci koláč ako od maminky. Kysnutý koláč plný ovocia na záver posypeme posýpkou z múky, masla a cukru.

Ingrediencie

  • kysnuté cesto ako na buchty
  • 300 g čiernych a červených ríbezlí
  • 125 g masla
  • 80 g cukru
  • 80 g hrubej múky

Postup

Krok 1

Vykysnuté cesto dáme na vymastený plech, posypeme čiernymi a červenými ríbezľami. Vrch posypeme posýpkou pripravenou zo studeného masla, práškového cukru a hrubej múky. Upečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2998
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2999

Podobné recepty:
  • Kyslá zemiaková omáčka

    Kyslá zemiaková omáčka

  • Zapekané baklažány

    Zapekané baklažány

  • Nátierka z paradajok

    Nátierka z paradajok

kuk