Nežná šošovicová polievka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g šošovice, vývar z údeného mäsa, 1 mrkvu, 1 kaleráb, petržlenovú vňať, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, 1 cibuľu, 2 až 3 klinčeky, bobkový list, uvarené údené mäso, 1 klobásu, 1 sladkú smotanou, 1 lyžicu hladkej múky, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžicu koňaku.

Postup

Krok 1

Šošovicu dáme variť do vývaru z údeného mäsa. Pridáme na malé kúsky pokrájanú mrkvu, kaleráb, petržlenovú vňať, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, cibuľu, klinčeky, bobkový list, mäso, klobásu. Keď je to uvarené, polievku zahustíme smotanou s hladkou múkou. Nakoniec pridáme prelisovaný cesnak a lyžicu koňaku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1907
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1908

Podobné recepty:
  • Boršč III

    Boršč III

  • Pečené zemiaky s bryndzou

    Pečené zemiaky s bryndzou

  • Švajčiarske palacinky

    Švajčiarske palacinky

kuk