Falošný biftek
2018-01-15- komentárov
- Kategórie: Studená kuchyňa, údeniny , Údeniny , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Falošný biftek. Vytvorenou zmesou natierame na hrianky.
Ingrediencie
- 2 lyžica oleja
- 1 lyžica octu
- 2 lyžica worcesterskej omáčky
- 2 lyžica kečupu
- 2 lyžica horčice
- 400 g mäkkej mletej (diétnej) salámy
- 1 ks cibuľu
- polovicu pohára tatárskej omáčky
- mleté čierne korenie
Postup
Krok 1
Suroviny na nálev zmiešame a zohrejeme, aby vyprchala ostrá vôňa octu a príliš kyslá chuť. Pomletú salámu zmiešame s nadrobno pokrájanou cibuľou, tatárskou omáčkou, čiernym korením a nálevom. Vytvorenou zmesou natierame na hrianky.