Šalát z cibule a datlí

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g cibule, 500 g datlí, 2,5 dl vínneho octu, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Ošúpanú cibuľu prekrojíme na polovice a nakrájame na tenké prúžky. Zalejeme ju 0,5 l vriacej vody a necháme 10 stáť. Potom ju dobre scedíme. Datle vykôstkujeme a pokrájame na prúžky. Cibuľu zmiešame s pokrájanými datľami a zalejeme octom, osolíme, okoreníme a necháme 3 až 4 hodiny postáť. Občas premiešame. Podávame chladený s tmavým chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 821
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

822

Podobné recepty:
  • Šalát z čínskej kapusty

    Šalát z čínskej kapusty

  • Zelená omáčka

    Zelená omáčka

  • Pečený zajac s cibuľou

    Pečený zajac s cibuľou

kuk