Červená cibuľa ako predkrm

2016-03-16

Popis

Chutné predjedlo z jemnej červenej cibule pre pravých gurmánov!

Ingrediencie

  • 500 g cibule
  • 50 g masla
  • drvené čierne korenie
  • tymian
  • 2,5 dl šľahačkovej smotany
  • 150 g tvrdého syra
  • 4 plátok sendviča

Postup

Krok 1

Cibuľu ošúpeme a pokrájame na kolieska. Cibuľu za stáleho miešania speníme na masle. Osolíme, okoreníme, pridáme tymian a rozdelíme do štyroch ohňovzdorných misiek.

Krok 2

Smotanu osolíme a nalejeme na cibuľu. Posypeme nahrubo postrúhaným syrom. Z plátkov chleba odstránime kôrku, striedku pokrájame na kocky a posypeme nimi syr v miskách. Navrch položíme zvyšné maslo v tenkých plátkoch. Misky vložíme do predhriatej, stredne horúcej rúry a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 733
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

734

Podobné recepty:
  • Teľacie mäso s olivami

    Teľacie mäso s olivami

  • Kuracie prsia na banáne

    Kuracie prsia na banáne

  • Kuracia pečeň s lečom

    Kuracia pečeň s lečom

kuk