Rezne zo strukovín

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g suchej fazule, hrachu, alebo šošovice, 50 g žemle, 1 vajce, 30 g cibule, 100 g cibule, petržlenovú vňať, strúhanku, zeleninovú koreniacu zmes, soľ, mleté čierne korenie, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Vopred namočenú strukovinu uvaríme, scedíme a pomelieme. Pridáme 30 g cibule, petržlenovú vňať, vo vode namočenú a vyžmýkanú žemľu, vajce, zeleninovú koreniacu zmes, soľ a mleté čierne korenie. Hmotu dobre vypracujeme. Ak je riedka, pridáme strúhanku. Z hmoty tvarujeme placky (rezne), ktoré vypražíme v horúcom tuku. Podávame obložené kolieskami opraženej cibule (100 g).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 949
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

950

Podobné recepty:
  • Bobuľový šalát

    Bobuľový šalát

  • Kuracie potešenie

    Kuracie potešenie

  • Cukiňová zimná pochúťka

    Cukiňová zimná pochúťka

kuk