Špenátové krokety

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g špenátu, 2 celozrnné rožky, 50 g cibule, sušené huby, majoránka, 2 strúčiky cesnaku, soľ, štipka kypriaceho prášku, 20 g oleja, 2 vajcia, 80 g strúhanky, 30 g hrubej múky na obaľovanie, 1 vajce, 100 g oleja.

Postup

Krok 1

Špenát necháme rozmraziť, pridáme namočené, vyžmýkané rožky, soľ, umyté, uvarené a nasekané huby, majoránku, rozotretý cesnak, nakrájanú cibuľu spenenú na oleji, vajce a podľa potreby strúhanku. Masa musí byť hustá, aby sa dali formovať podlhovasté krokety. Obalíme v múke a vajíčku a vypražíme v horúcom oleji do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1016
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1017

Podobné recepty:
  • Tekvica vyprážaná v cestíčku

    Tekvica vyprážaná v cestíčku

  • Plesnivec v lístkovom ceste

    Plesnivec v lístkovom ceste

  • Pirohy, alebo brambrdle (podľa P. N.), plnené tvarohom (opäť recept bez vajec)

    Pirohy, alebo brambrdle (podľa P. N.), plnené tvarohom (opäť recept bez vajec)

kuk