Žemľovka s Tofu

2015-09-29
  • Žemľovka s Tofu

Ingrediencie

  • 5 rožkov (najlepšie grahamové alebo sójové), 0,5 l sójového mlieka, 4 jablká, mletá škorica, cukor, olej, 200 g bieleho Tofu, 4 lyžice medu.

Postup

Krok 1

1.vrstva: Rožky pokrájame na kolieska a namočíme ich do sójového mlieka.

Krok 2

2.vrstva: Jablká olúpeme a postrúhame na strúhadle. Pridáme do nich cukor a podľa chuti mletú škoricu. Všetko premiešame.

Krok 3

3.vrstva: Tofu postrúhame a zmiešame s medom či vanilkou (škoricou). Jednotlivé vrstvy striedavo kladieme na vymastený pekáč a pečieme v rozohriatej rúre 15 – 30 minút.

Krok 4

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2432
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2433

Podobné recepty:
  • V chlebe zapečená zelenina

    V chlebe zapečená zelenina

  • Rajčiakový puding so syrom

    Rajčiakový puding so syrom

  • Tvarohové krokety so špenátom

    Tvarohové krokety so špenátom

kuk