Údené mäso v medovej omáčke

2011-09-30

Ingrediencie

  • 1,5 kg bravčového údeného mäsa, 6 lyžíc medu, 6 lyžíc kvalitnej hustej sójovej omáčky.

Postup

Krok 1

Údené mäso uvaríme vo vode a po uvarení vo vode, v ktorej sme ho varili, schladíme. Med zmiešame so sójovou omáčkou a vylejem do panvice. Stuhnuté údené mäso pokrájame na 2,5 až 3 cm hrubé plátky a vložíme do zahriatej omáčky. Mäso dobre prehrejeme, omáčkou počas prehrievania prelievame až omáčka zhustne. Podávame s pečenou zeleninou (mrkva, petržlen, červená cibuľa).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 761
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

762

Podobné recepty:
  • Pečené bravčové rebrá

    Pečené bravčové rebrá

  • Bratislavský tokáň s haluškami

    Bratislavský tokáň s haluškami

  • Zemiaky zapekané s údeným mäsom

    Zemiaky zapekané s údeným mäsom

kuk