Zelenina s vajciami a syrom

2015-09-29
  • Zelenina s vajciami a syrom

Ingrediencie

  • 2 rohlíky, 1 cuketu, menší baklažán, 1 papriku, 1 cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, 2 paradajky, 50 g malých šampiňónov, 4 vajcia, 4 plátky tvrdého pikantného syra (napríklad Gouda), 1 lyžicu strúhaného parmezánu, 1 lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na 1/2 lyžice oleja opečieme na kolieska pokrájané rohlíky. Odložíme ich na tanier. Panvicu utrieme od omrviniek, dáme na ňu 1/2 lyžice oleja a opečieme na ňom osušené plátky baklažánu. Opečené plátky preložíme na ďalší tanier. Na 1/2 lyžice oleja opečieme plátky cukety, hrubé asi 1 cm. Opečené odložíme k baklažánu. Papriku pokrájame na väčšie štvorce a spolu s cibuľou pokrájanou na hrubšie kolieska, cesnakom prekrojeným na polovice, šampiňónmi prekrojenými na polovice opečieme na panvici a preložíme na tanier k zelenine. Na malom množstve oleja opečiem na kolieska pokrájané paradajky. Keď sú opečené z oboch strán, pridáme k nim všetku zeleninu. Osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať a zľahka premiešame. Pridáme vajcia, prikryjeme plátkymi syra, posypeme parmezánom, navrch poukladáme opečené rohlíky, prikrijeme a zapekáme 2 až 3 minúty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1278
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1279

Podobné recepty:
  • Papriky plnené baklažánom

    Papriky plnené baklažánom

  • Ružičkový kel na smotane

    Ružičkový kel na smotane

  • Tvarohové knedle II

    Tvarohové knedle II

kuk