Ganache (ganaš)

2018-02-21
  • Ganache (ganaš)

Popis

Ganache (ganaš)

Ingrediencie

  • Ganache je čokoládový krém – poleva.
  • Používa sa na torty, zákusky, cukrovinky
  • 0,5 l šľahačkovej smotany
  • 400 až 500 g kvalitnej čokolády nie príliš sladkej

Postup

Krok 1

Šľahačkovú smotanu privedieme do varu. Odstavíme ju z ohňa a pridáme polámanú čokoládu. Necháme postáť asi 5 minút, potom metličkou vymiešame do hladkej hmoty. Pripravený čokoládový krém môžeme naliať do pohárov a nechať schladiť, alebo naliať na tortu ako polevu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1981
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1982

Podobné recepty:
  • Piškótový dezert s čokoládou

    Piškótový dezert s čokoládou

  • Banánové  koláčiky

    Banánové koláčiky

  • Bryndzové paličky

    Bryndzové paličky

kuk