Cibuľová Pakkora (India)

2016-04-14
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 40 min.

Popis

Typické indické predjedlo ako stvorené ku vínku.

Ingrediencie

  • 200 g 200 g cibule
  • 50 g 50 g cícerovej múky
  • 1 lyžička 1 lyžičku feniklového semienka
  • 1/2 lyžička 1/2 lyžičky čili v prášku
  • 1 lyžička 1 lyžičku mletej kurkumy
  • 1/2 lyžička 1/2 lyžičky drveného koriandru
  • 1/2 lyžička 1/2 lyžičky soli
  • olej na vysmážanie

Postup

Krok 1

K cibuli nakrájanej na mesiačiky pridáme cícerovú múku, semienka fenyklu, čili prášok, mletú kurkumu, drvený koriander, soľ a malé množstvo vody podľa potreby.

Krok 2

Zmes dôkladne premiešame. Rukou tvarujeme malé kôpky a vyprážame v rozohriatom oleji. Cibuľové kôpky pražíme do zlatista. Podávame s rôznymi druhmi chutney.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1007
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1008

Podobné recepty:
  • Karí z kapra na čínsky spôsob

    Karí z kapra na čínsky spôsob

  • Tan čchao-fan (ryža s vajcom a pórom)

    Tan čchao-fan (ryža s vajcom a pórom)

  • Baklažány na taliansky spôsob

    Baklažány na taliansky spôsob

kuk