Bravčová panenka v aspiku

2015-12-10

Ingrediencie

  • 200 g bravčovej panenky
  • 1 ks červenú papriku
  • 1 ks jablko
  • 100 g kyslých uhoriek
  • 2 kúsok údenej klobásy
  • 6 plátok želatíny
  • 3 dl číreho mäsového vývaru
  • 1 dl sektu.

Postup

Krok 1

Papriku ošúpeme opálime nad ohňom do čierna. Necháme ju spariť a ošúpeme. Papriku, jablká a kyslé uhorky nakrájame nadrobno a dáme variť do vývaru. Pridáme kolieska klobásky a sekt. Mäso pokrájame na kocky a len na veľmi krátku dobu ponoríme do vývaru (aby zostalo v strede ružové). Plátkovú želatínu necháme napučať v studenej vode. Vyžmýkame ju a dáme do odstaveného vývaru. Zmes vložíme do formičiek a v chladničke necháme stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 682
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

683

Podobné recepty:
  • Pečené palacinkové rolky

    Pečené palacinkové rolky

  • Sýte mäsové predjedlo na čínsky spôsob

    Sýte mäsové predjedlo na čínsky spôsob

  • Paštéta v bylinkách

    Paštéta v bylinkách

kuk