Pohánková kaša s jablkovým pyré

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 l vody, 250 g pohánkových krúpok, soľ, 80 g medu, 400 g jabĺk, 70 g hnedého cukru, škorica, voda, citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Prebratú a umytú pohánku uvaríme so štipkou soli na kašu. Do hotovej kaše vmiešame med a podávame s jablkovým pyré. Pyré: Jablká olúpeme, nakrájame na plátky, podlejeme vodou a necháme rozvariť. Počas varenia miešame, aby sa jablká nepripálili a necháme odpariť vodu. Hotové dochutíme cukrom, škoricou a citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 717
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

718

Podobné recepty:
  • Zemiaky opečené

    Zemiaky opečené

  • Omáčka na spôsob „big-mac“

    Omáčka na spôsob „big-mac“

  • Zapečená zelenina

    Zapečená zelenina

kuk