Vajcová omáčka (k údenému mäsu)

2015-03-25

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 1 malú cibuľu, 1 dl sladkej (šľahačkovej) smotany, 2 lyžice olivového oleja, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžičku postrúhaného chrenu, 65 g masla.

Postup

Krok 1

Vajcia uvaríme natvrdo a po vychladnutí v studenej vode ošúpeme. Najemno ich postrúhame, zmiešame s nadrobno pokrájanou cibuľou, sladkou smotanu, dvomi lyžicami olivového oleja, soľou, mletým čiernym korením a lyžičku postrúhaného chrenu. Prilejeme roztopené maslo a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1137
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1138

Podobné recepty:
  • Rožkové knedle

    Rožkové knedle

  • Trojfarebné omáčky

    Trojfarebné omáčky

  • Krupicové halušky II

    Krupicové halušky II

kuk