Karfiolová „ryža“

2018-05-10
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Karfiolová „ryža“ je vhodná ako príloha k mäsu pripraveného na spôsob karí.

Ingrediencie

  • 1 ks karfiol
  • 1 hrsť koriandrovej vňate
  • 1 lyžička rímskej rasce

Postup

Krok 1

Z karfiolu odstránime hlúb so drevnatou časťou a rozoberieme ho na ružičky. Tie vložíme do mixéra a krátkymi impulzmi rozsekáme na veľkosť zrniek ryže. „Zrnká“ karfiolu preložíme do misky, prikryjeme potravinárskou fóliou a vložíme do mikrovlnky približne na 7 minút na maximálny výkon. Ku karfiolu pridáme nadrobno pokrájanú vňať koriandru a nasucho opraženú rímsku rascu. Karfiolová „ryža“ je vhodná ako príloha k mäsu pripraveného na spôsob karí.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 868
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

869

Podobné recepty:
  • Paradajková omáčka k cestovinám (nevarená)

    Paradajková omáčka k cestovinám (nevarená)

  • Vyprážaná cibuľa

    Vyprážaná cibuľa

  • Plnené knedle

    Plnené knedle

kuk