Rezníky z bravčovej panenky

2018-05-10
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Ingrediencie

  • 1 kg bravčovej panenky
  • soľ
  • 2 ks vajcia
  • 200 g polohrubej múky
  • 300 g strúhanky
  • 150 g postrúhaného parmezánu
  • väčšie množstvo masti na vyprážanie

Postup

Krok 1

Panenku zbavenú prípadných šliach a slaniny pokrájame na kúsky široké približne dva centimetre. Rukou ich naklepeme (sploštíme), osolíme, obalíme v polohrubej múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke zmiešanej s postrúhaným parmezánom a vypražíme ich v horúcej masti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1449
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1450

Podobné recepty:
  • Bravčová panenka na póre

    Bravčová panenka na póre

  • Parmský teľací rezeň

    Parmský teľací rezeň

  • Švajčiarske rebierko

    Švajčiarske rebierko

kuk