Ovocný puding

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 dl ovocnej šťavy, 50 g práškového cukru, 50 g maizeny, 0,5 dl vody ovocie (jahody, maliny, pomaranče, čerešne).

Postup

Krok 1

Ovocnú šťavu rozmiešame s cukrom a za občasného miešania privedieme do varu. Maizenu rozmiešame s vodou, za stáleho miešania vlejeme do vriacej osladenej šťavy, povaríme a nalejeme po troche do pudingových formičiek tak, aby bolo dno zakryté. Na puding poukladáme pripravené ovocie pokrájané na menšie kúsky, zalejeme zvyšným pudingom a necháme vychladnúť. Vychladený puding vyklopíme na dezertné tanieriky a ozdobíme ovocím. Podľa chuti môžeme puding ozdobiť aj šľahačkou alebo pokvapkať ovocnou šťavou, prípadne likérom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 744
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

745

Podobné recepty:
  • Banány v čokoláde I

    Banány v čokoláde I

  • Čerešňový (višňový) puding

    Čerešňový (višňový) puding

  • Hroznové želé

    Hroznové želé

kuk