Roštenka so zeleninou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g roštenky, 2 lyžice tuku, 1-2 cibule, 4-5 lyžíc na kocky pokrájanej koreňovej zeleniny, 1-2 lyžice zeleného hrášku, trochu múky, 3-4 lyžice kyslej smotany, 1/2 citróna, mleté čierne korenie, mletá paprika, soľ.

Postup

Krok 1

Z umytej roštenky nakrájame plátky, naklepeme, okraje krátko narežeme, aby sa neskrútili, osolíme, okoreníme a na teplom tuku opečieme. Potom opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, podlejeme, prevaríme, vložíme mäso a dusíme do mäkka. Ku koncu dusenia vložíme pripravenú zeleninu. Šťavu vydusíme na tuk, poprášime múkou, dolejeme vodou, mliekom, smotanou a dovaríme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 928
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

929

Podobné recepty:
  • Večera hradného pána

    Večera hradného pána

  • Saltimbocca z bravčovej panenky

    Saltimbocca z bravčovej panenky

  • Grilované mleté hovädzie rezne

    Grilované mleté hovädzie rezne

kuk