Kalerábový šalát s majonézou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g mladých kalerábov, 30 g cibule, 100 g majonézy, 100 g smotany, soľ, citrónová šťava, 10 g cukru, vňať z mladých kalerábov, 50 g chrenu.

Postup

Krok 1

Mladé kaleráby očistíme, opláchneme a spolu s očistenou cibuľou pokrájame na jemné rezance. Vňať z mladých kalerábov umyjeme pod tečúcou vodou a posekáme nadrobno. Majonézu rozmiešame so smotanou, dochutíme soľou, postrúhaným chrenom, citrónovou šťavou a cukrom, pridáme k pokrájanej zelenine a zľahka premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 2006
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

2007

Podobné recepty:
  • Šalát so šunkou, zeleninou, s jablkami a chrenom

    Šalát so šunkou, zeleninou, s jablkami a chrenom

  • Rezancový šalát s hubami

    Rezancový šalát s hubami

  • Regeneračný šalát

    Regeneračný šalát

kuk