Šalát z rajčiakov so smotanou

2015-09-29

    Ingrediencie

    • 800 g rajčiakov, 1 hlávku šalátu, polovicu lyžičky soli, mleté čierne korenie, 1 citrón, štvrtku cibule, 1,5 dl kyslej smotany, 2 vajce.

    Postup

    Krok 1

    Očistený, umytý, odkvapkaný hlávkový šalát sa rozoberie a uchová v chlade. Umyté, olúpané rajčiaky sa prekroja na polovice. Cibuľa sa nakrája najemno. Na dezertný tanier sa rozložia šalátové listy, na tie sa uložia polovice rajčiakov, osolia, okorenia, pokvapkajú citrónovou šťavou, posypú nakrájanou cibuľou, polejú zamiešanou smotanou a nechajú sa dobre vychladiť. Pri podávaní sa posypú nastrúhanými natvrdo varenými vajciami.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 836
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    837

    Podobné recepty:
    • Šalát z pečených paprík a pečeného baklažánu

      Šalát z pečených paprík a pečeného baklažánu

    kuk