Reďkev s tvarohovým krémom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g bielej reďkvi, soľ, 250 g čerstvého mäkkého tvarohu, 100 g kyslej smotany, mleté čierne korenie, 2 vetvičky kôpru.

Postup

Krok 1

Reďkev umyjeme, oškrabeme, znova umyjeme a postrúhame nahrubo. Preložíme do sklenenej misky, osolíme a premiešame. Po 10 minútach zlejeme z nej vodu. Tvaroh rozdrobíme vidličkou, vymiešame so smotanou a okoreníme. Jednu vetvičku kôpru posekáme nadrobno, pridáme do tvarohu zmiešaného s reďkvou a ochutíme. Nakoniec krém ozdobíme vetvičkou kôpru. Použijeme ako nátierku na chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 794
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

795

Podobné recepty:
  • Prekladané zemiaky s cuketou

    Prekladané zemiaky s cuketou

  • Ovocný tanier

    Ovocný tanier

  • Príjemné letné jedlo Rijeka, Satvapuri: cuketa plnená syrom, ochutené zemiaky

    Príjemné letné jedlo Rijeka, Satvapuri: cuketa plnená syrom, ochutené zemiaky

kuk