Špargľové závitky so šunkou
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Ingrediencie
- 150 g šunky, 4 lyžice rajčiakového pretlaku, 2 lyžice postrúhaného tvrdého syra, 250 g uvarenej špargle, 30 g masla, 20 g strúhanky.
Postup
Krok 1
Plátky šunky potrieme zmesou rajčiakového pretlaku so syrom a poukladáme na ne odkvapkanú uvarenú špargľu, zavinieme do závitkov, potrieme maslom, posypeme strúhankou a zapečieme v ohňovzdornej nádobe vymastenej maslom. Upečené závitky ozdobíme plátkami vajca uvareného natvrdo, petržlenovou vňaťou a okraje misy ozdobíme polovičkami reďkovky a kučeravým petržlenom. Podávame s novými zemiakmi alebo pšeničným bielym chlebom.