Francúzska plnená cibuľa

2018-02-15

Popis

Francúzska plnená cibuľa. Plnenú cibuľu môžeme podávať aj ako zeleninovú prílohu alebo ako predjedlo.

Ingrediencie

  • 6 ks veľkých cibúľ
  • 150 g varenej šunky
  • 60 g postrúhaného syra
  • 100 g striedky z čerstvého chleba
  • 1 ks vajce
  • tymián
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • cesnak

Postup

Krok 1

Vo vode alebo v mäsovom vývare uvarenú cibuľu olúpeme a nožom zospodu vyberieme vnútro. Šunku posekáme nadrobno a pomiešame s ostatnými surovinami. Takto získanou zmesou naplníme cibule a pečieme asi 20 minút v mierne teplej rúre. Plnenú cibuľu môžeme podávať aj ako zeleninovú prílohu alebo ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 914
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

915

Podobné recepty:
  • Tekvicový šalát „Hebron“

    Tekvicový šalát „Hebron“

  • Labužnícke lečo

    Labužnícke lečo

  • Zelerová nátierka s jablkom

    Zelerová nátierka s jablkom

kuk