Grilovaná špargľa v slanine
2018-03-19- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Grilovaná špargľa v slanine
Ingrediencie
- 100 g čerstvej špargle
- 50 g červenej reďkovky
- olivový olej
- 50 g údeného buku (oravská slanina)
- Vegetu
- cesnak
- soľ
- pór.
Postup
Krok 1
Zviazanú špargľu uvaríme v osolenej vode.
Krok 2
Po dva kúsky špargle zavinieme do tenkého plátku údeného boku a upevníme špáradlami.
Krok 3
Poukladáme na teflonovú panvicu bez tuku a opečieme tak, aby slanina zhnedla.
Krok 4
Reďkvičky pokrájame ozdobným spôsobom, vložíme na panvicu s horúcim olejom, podusíme, pridáme na tenké rezančeky pokrájaný pór, nadrobno pokrájaný cesnak a posypeme Vegetou, premiešame.
Krok 5
Špargľu poukladáme na tanier a posypeme udusenou zeleninou.