Morčacie tajomstvo

2002-07-02

Ingrediencie

  • 4 rezne z morčacích pŕs, 4 plátky mäkkého syra, 4 plátky šunky, 4 polovice zaváraných broskýň, horčicu, muškátový oriešok, olej, 4 vajcia, mleté biele korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Z vajec pripravíme volské oká. Morčacie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a štipkou postrúhaného muškátového orieška. Mäso z oboch strán na horúcom oleji opražíme. Natrieme ho z jednej strany horčicou. Na každý rezeň položíme polovicu kompótovej broskyne, plátok šunky, volské oko a nakoniec plátok syra. Takto obložené rezne poukladáme na pekáč a dáme zapiecť. Krátko zapekáme, pokým sa syr trošku neroztečie. Podávame s ochutenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1159
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1160

Podobné recepty:
  • Pečená hus alebo kačica

    Pečená hus alebo kačica

  • Rizoto zo zvyškov pečeného (grilovaného) kuraťa

    Rizoto zo zvyškov pečeného (grilovaného) kuraťa

  • Čertovská pochúťka

    Čertovská pochúťka

kuk