Medvedie dlabky

2002-12-20

Ingrediencie

  • 360 g polohrubej múky, 140 g zomletých orechov, 140 g práškového cukru, 2 žĺtky, 250 g tuku Palmarín, 1/2 vrecúška vanilkového cukru, na špičku čajovej lyžičky mletej škorice, citrónovú kôru.

Postup

Krok 1

Všetko spolu zmiešame a vypracujeme hladké cesto. V prípade, že je cesto lepkavé, prídávame po malých častiach múku a spracovávame. Cesto dáme na chvíľu odležať do chladničky a potom nim plníme formičky. Formičky pred použitím nemastíme!

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1072
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1073

Podobné recepty:
  • Jednoduché medovníky

    Jednoduché medovníky

  • Škoricovo vanilkové hrudky

    Škoricovo vanilkové hrudky

  • Zemiakovo bryndzové koláče

    Zemiakovo bryndzové koláče

kuk