Zeleninový ražeň s krkovičkou
2003-02-13- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Ingrediencie
- 200 g údenej varenej krkovičky, 70 g chrenu, 300 g zemiakov, 1 baklažán, 1 kapiu, baby rajčiny, jarnú cibuľku, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, provensálske korenie.
Postup
Krok 1
Zemiaky krátko povaríme, baklažán nakrájame, osolíme a necháme odkvapkať, mäso a kapiu pokrájame na väčšie kocky. Na ihlu striedavo napichujeme baklažán, kapiu, plátok zemiaku, mäso, jarnú cibuľku a baby rajčinu. Ražne okoreníme a osolíme. Opečieme ich na oleji, do ktorého pridáme celé strúčiky cesnaku a baby rajčiny. Podávame s chrenom a jablkami.