Zeleninový ražeň s krkovičkou

2003-02-13

Ingrediencie

  • 200 g údenej varenej krkovičky, 70 g chrenu, 300 g zemiakov, 1 baklažán, 1 kapiu, baby rajčiny, jarnú cibuľku, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, provensálske korenie.

Postup

Krok 1

Zemiaky krátko povaríme, baklažán nakrájame, osolíme a necháme odkvapkať, mäso a kapiu pokrájame na väčšie kocky. Na ihlu striedavo napichujeme baklažán, kapiu, plátok zemiaku, mäso, jarnú cibuľku a baby rajčinu. Ražne okoreníme a osolíme. Opečieme ich na oleji, do ktorého pridáme celé strúčiky cesnaku a baby rajčiny. Podávame s chrenom a jablkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 712
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

713

Podobné recepty:
  • Sedliacka praženica so zemiakmi

    Sedliacka praženica so zemiakmi

  • Zapekaná plnená cuketa

    Zapekaná plnená cuketa

  • Zapekané rajčiaky plnené mäsom

    Zapekané rajčiaky plnené mäsom

kuk