Kuracie kocky á la Napoleon

2003-10-28

Ingrediencie

  • 600 g kurčaťa, 1 pomaranč, 1 polievková lyžica koňaku, vývar, 40 g masla, 1 polievková lyžicu hladkej múky, 1 lyžičku kari korenia, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Kura umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Maslo roztopíme na panvici a pokrájané kúsky kurčaťa na ňom opečieme. V miske spolu vymiešame lyžicu múky, lyžicu kari korenia, šťavu z pomaranča a trochu vývaru. Touto omáčkou zalejeme kuracie kocky a chvíľu povaríme. Osolíme, okoreníme, pridáme lyžicu koňaku a varíme ešte asi 15 minút. Pred podávaním očistíme štvrtinu alebo polovicu pomaranča a na ozdobu pridáme ešte zopár mesiačikov nakrájaných na malé dieliky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 914
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

915

Podobné recepty:
  • Hydinové guľky s omáčkou

    Hydinové guľky s omáčkou

  • Marinované kuracie prsia II

    Marinované kuracie prsia II

  • Kuracie prsia plnené sušenými paradajkami

    Kuracie prsia plnené sušenými paradajkami

kuk