Pytliacke ražničí

2003-11-04

Ingrediencie

  • 2 pstruhy, 2 strúčiky cesnaku, 100 g prerastenej slaniny, 100 g šampiňónov, soľ, olej.

Postup

Krok 1

Vypitvané, osušené pstruhy potrieme prelisovaným cesnakom, pokrájame na kúsky. Na ihlu striedavo napichujeme kúsok slaniny, kúsok pstruha a očistené hlavičky šampiňónov. Celú ihlu osolíme a opražíme na horúcom tuku. Podávame s opečenými zemiakmi, osminkou citróna a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 896
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

897

Podobné recepty:
  • Ryba s banánom

    Ryba s banánom

  • Tuniakový šalát s ryžou

    Tuniakový šalát s ryžou

  • Lieň na viedenský spôsob

    Lieň na viedenský spôsob

kuk