Hovädzí plátok dusený s pórom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzieho mäsa predného, 4 lyžice oleja, 2 menšie póry, soľ, mleté čierne korenie, 1,5 dl kyslej smotany, pažítku.

Postup

Krok 1

Mierne naklepané plátky mäsa opečieme na rozhorúčenom oleji, osolíme a okoreníme ich, preložíme do kastróla, zalejeme vriacou vodou a prikryté dusíme na miernom ohni. Očistené a na kúsky pokrájané póry (hrubé asi 1 cm) osolíme a pridáme do mäknúceho mäsa. Dodusíme do mäkka, pridáme smotanu a dusíme ešte niekoľko minút. Podľa potreby ešte osolíme a okoreníme. Mäso na tanieroch obložíme rovnomerne pórom a posypeme jemne nasekanou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1173
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1174

Podobné recepty:
  • Sviečkové rezy s banánom na rošte

    Sviečkové rezy s banánom na rošte

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa II

  • Pečeň na jablkách

    Pečeň na jablkách

kuk