Rezne plnené pečeňou

2015-09-29
  • Rezne plnené pečeňou

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového stehna (8 rezňov), 200 g kuracej pečene, 65 g masla, hladkú múku, 2 vajcia, strúhanku, zeleninovú koreniacu zmes, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Kuraciu pečeň pokrájame na rezance, krátko osmažíme na masle, okoreníme a osolíme. Rezne naklepeme, osolíme, posypeme zeleninovou koreniacou zmesou a na každý dáme osmaženú pečeň, preložíme cez polovicu, okraje sklepeme a spevníme špáradlami. Naplnené rezne obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a vypražíme v oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1732
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1733

Podobné recepty:
  • Pečený bravčový bok s feniklom

    Pečený bravčový bok s feniklom

  • Mäsový rošt (Bulharsko)

    Mäsový rošt (Bulharsko)

  • Diabolské šúľance

    Diabolské šúľance

kuk