Talianska hubová omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1/2 malej cibule, 1/2 strúčika cesnaku, petržlenovú vňať, 20 g masla, 1 dl bieleho vína, 1 vrchovatú lyžičku múky, soľ, mleté čierne korenie, mleté nové korenie, 100 g čerstvých húb, 1 naberačku hovädzieho vývaru.

Postup

Krok 1

Nadrobno posekanú cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať speníme na masle. Podlejeme vínom, do ktorého sme zamiešali múku a premiešame. Pridáme soľ, mleté čierne a nové korenie. Keď omáčka zhustne, pridáme hovädzí vývar, huby pokrájané na veľmi tenké plátky a ešte chvíľu necháme na ohni. Podávame k bifteku, teľacím rezňom, bravčovému karé, alebo k iným minútkam.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1985
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1986

Podobné recepty:
  • Tvarohový zákusok

    Tvarohový zákusok

  • Uchovanie húb zmrazením

    Uchovanie húb zmrazením

  • Zelený regeneračný nápoj

    Zelený regeneračný nápoj

kuk